Doğru Balık
Omega 3 yağ asitleri balıkların soğuğa karşı dayanıklılıklarını artırmaktadır. Deniz suyu sıcaklığı düştükçe balıktaki yağ miktarı artış göstermektedir. Örneğin aynı sularda yaşayan bir cins balığın yağ miktarı yazın ve kışın farklılık göstermesi bu nedenledir. Soğuk sularda yaşayan balıkların yağları, Omega 3 içeriğinin yüksek olması nedeniyle yüksek oranda tercih edilmektedir. Küçük balıkların -ömürlerinin diğer büyük balıklara kıyasla daha kısa olması nedeniyle- vücutlarında birikmiş ağır metal düzeyi daha düşüktür. Bu nedenle küçük balıkların daha az oranda ağır metal içermesi nedeniyle uskumru, sardalya, hamsi gibi küçük balıklar tercih edilmelidir.
 
doğru bilinen yanlışlar   basında omega 3   sık sorulan sorular
    Ürünler ile ilgili bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına yönelik hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine geçmez.
Ürünler beslenme destek ürünleri olup, ilaç değildir, tedavi amaçlı olarak kullanılmaz. Linkler ile elde edilen bilgilerin sorumluluğu ilgili siteye aittir.
     
                   copyright © 2013 omega3   created by Empati